Wave Ensemble

POSTED IN música 25.12.2013

Felipe  Contreras  contrabaix

Jordi  Rallo  percussió

Frances  Bartlett  violoncel  i  veu

Col·laboren:

Lisa  Bause  violí  i  acordió

Santi  Burgos  mandolines  i  viola

Irantzu  Zuasti  violí

Dani  Ibañez  guitarra,  buzuki  i  tulumAUDIO:

POEMA 14  by Frances Bartlett          Play

TERRORISM by Frances Bartlett        Play

fran feli 3

irantzudani3
wave group3

Fotos Liran Szeiman

wave group2
WAVE ENSEMBLE

És un grup de música de cambra que interpreta les seves pròpies creacions de música contemporànea, alhora que improvisa amb instruments ètnics.

Wave Ensemble convida constanment a diferents compositors e intèrprets a col·laborar amb el grup.

Aquest Ensamble té una formació clàssica amb una gran quantitat d’influències de 4 continents i 4 segles. Els seus membres han participat en gires de concerts de música clàssica, llatina, flamenco, música Indú i del nord d’àfrica, així com en companyies de dansa i teatre d’arreu del món.

Els concerts de Wave Ensemble són peces d’art escèncic transdiciplinar, ja que a banda de la música, la construcció de petites escenes amb els músics i el públic de protagonistes, la il·luminació i l’escenografia creen l’ambient d’intimitat i comunicació ideal per a crear molt més que un concert.

La violoncel·lista Frances Bartlett va fundar Wave Ensemble a finals de 2013, convidant a Felipe Contreras, Chile (contra baix) i Jordi Rallo, Espanya (Tablas, percussiò) per formar part de la base del grup.

En el seu primer Projecte Musical, els artistes convidats son Santi Burgos, Barcelona (mandolina, Cabaquinho), Dani Ibañez, Girona (Buzuki, Laz, Guitarra), Lisa Bause, Alemanya (Violí, Acordió) i Irantxu Zuasti, Pamplona (Violí).

En el seu primer treball el grup presenta una col·lecció de peces creades per la Frances Bartlett e inspirades en els textos de E.E.Cummings, Shakespeare, Pablo Neruda i en els seus propis poemes sobre la vida d’avui.

En aquesta ocasió Wave ha convidat al compositor Jorge Gállego Lorén per escriure una segona serie de moviments inspirats en la tragèdia d’”Eloisa y Abelardo”.

Aquest primer programa va ser enregistrat en una esglèsia romànica de l’Alt Empordà i va ser captada i produïda per Dave Bianchi de Whataboutmusic.

Wave Ensemble té la seva base a Catalunya.

Facebook Wave Ensamble

Compositor convidat

JorgeGallegoLoren