teatre espontani a can brians i a la fundacio ared

POSTED IN activitats teatre espontani 24.11.2009


el mes de març de 2004 els responsables del departament d’atenció especialitzada (DAE) del centre penitenciari de can brians conviden oriol blanch, director de la companyia els cartògrafs, a realitzar un taller de teatre espontani de 4h de durada. després d’aquest taller, i amb la presència de la resta d’integrans dels cartògrafs, es realitzaran dues sessions mensuals fins al gener de 2006. el 18 de desembre de 2005 es realitza una sessió oberta dins del centre penitenciari i es enregistrada per les càmeres de televisió de la cadena Cuatro.

el mes de maig de 2007 la companyia comença la seva col·laboració amb la fundació ARED per a la reinserció laboral. es realitzen dos grups setmanals de treball en sessions de dues hores.el juny de 2008 es presenta per a tots els usuaris i usuaries, treballadors, socis i amics de la fundació, una mostra del treball realitzat durant 12 mesos. aquesta col·laboració s’acaba el març de 2009 per falta de recursos i mitjans de la fundació.